Korte levertijd
Wijzigen
Offerte op maat

Over ons

De Hitachi Warmtepompen zijn, voor de Benelux, exclusief leverbaar via HD Klimaatsystemen. Wij helpen u graag aan een antwoord op al uw vragen over verwarmen en koelen. HD Klimaatsystemen is een flexibele organisatie met korte lijnen en we schakelen altijd snel met u mee. U wilt gewoon goed advies, goede ondersteuning en uw spullen krijgen op het moment dat u ze nodig heeft? Daar zorgen we voor, zo simpel is het!

Hitachi Cooling Heating

Kom in contact met HD. Wij staan u graag te woord.

Contactgegevens
Sfeerafbeelding 7

Om u op weg te helpen hebben wij de veelgestelde vragen gebundeld.

Veelgestelde vragen
Placeholder icoon

Aan de slag bij HD Klimaatsystemen? Bekijk de openstaande vacatures.

Vacatures
Sfeerafbeelding 5

Totaalconcept

Er komen veel vragen op u af waar u misschien het antwoord ook (nog) niet op weet. Al die verschillende oplossingen die er zijn helpen daar niet bij. Wat is de beste keuze?

Wij helpen u graag aan een antwoord op al uw vragen over verwarmen en koelen. We zijn exclusief importeur van Hitachi in de Benelux, het merk met onder meer de best geteste warmtepomp. Met onze totaalconcepten hebben we altijd een goede oplossing voor uw vraagstuk. De bewezen kwaliteit van Hitachi geeft u zekerheid voor de lange termijn, ons brede assortiment biedt u één aanspreekpunt voor alles wat u zoekt.

Sfeerafbeelding 4

Flexibele organisatie

Ook niet onbelangrijk: we zijn een flexibele organisatie met korte lijnen en we schakelen altijd snel met u mee. U wilt gewoon goed advies, goede ondersteuning en uw spullen krijgen op het moment dat u ze nodig heeft? Daar zorgen we voor, zo simpel is het!

Sfeerafbeelding 6

Starten met besparen op uw gasrekening?

Wilt u duurzaam verwarmen zonder gas? Energieneutraal met 0 op de meter? Dan wordt het tijd om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Bespaar op de energiekosten en reduceer CO2 uitstoot.

Laat uw gegevens achter en ontvang meer informatie in uw mailbox.