Korte levertijd
Wijzigen
Offerte op maat

De nieuwe norm in hybride warmtepompen

Vanaf 2026 worden hybride warmtepompen de standaard voor het verwarmen van woningen. Dat betekent dat bij vervanging van de cv-installatie mensen moeten overstappen op een duurzaam alternatief. In veel gevallen is dat de hybride warmtepomp. Als u wilt besparen op energiekosten, verduurzamen en comfortabel wilt wonen, dan is dit de slimste optie. In elke woning met iedere cv-ketel te combineren.

Hitachi voorkant

Bespaar tot 90%

Sfeerafbeelding 2

Uw huis duurzaam verwarmen met minder gas: dat kan met een hybride warmtepomp. Deze hybride installatie werkt samen met uw cv-ketel en gebruikt stroom in plaats van gas. Hierdoor kunt u tot ongeveer 90% minder gas verbruiken voor de verwarming van uw huis. Nog twee voordelen: u kunt subsidie aanvragen voor een hybride warmtepomp en uw energierekening gaat omlaag. Het is een meer dan goede tussenstap naar een gasloos huis.

Bereken uw voordeel

Installatie in 8 stappen

Hitachi warmtepomp 3

Verduurzamen

Rekenmodel afbeelding 2

Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf? Dan kunt u gebruik maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing). Dat kan met een investering in een (hybride) warmtepomp. Kijk voor meer informatie op de site van het RVO of ISDE.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met een hybride warmtepomp?

Bereken uw voordeel
Sfeerafbeelding 3

Hitachi hybride warmtepomp.
­

Over ons
Hitachi warmtepomp 4

Om u op weg te helpen hebben wij de veelgestelde vragen gebundeld.

Veelgestelde vragen
Placeholder icoon

Starten met besparen op uw gasrekening?

Wilt u duurzaam verwarmen zonder gas? Energieneutraal met 0 op de meter? Dan wordt het tijd om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Bespaar op de energiekosten en reduceer CO2 uitstoot.

Laat uw gegevens achter en ontvang meer informatie in uw mailbox.