Korte levertijd
Wijzigen
Offerte op maat

Optimaliseer uw verwarmingssysteem met een hybride warmtepomp

Vanaf 2026 zullen hybride warmtepompen de nieuwe standaard zijn voor efficiënte woningverwarming. Bij het vervangen van uw cv-installatie is het verstandig over te stappen op dit duurzame alternatief. De hybride warmtepomp biedt niet alleen aanzienlijke energiebesparingen, maar bevordert ook duurzaamheid en verhoogt het wooncomfort. Ontdek de slimste optie om uw energiekosten te verminderen en uw woning te verduurzamen. Deze geavanceerde verwarmingsoplossing is eenvoudig te integreren in elke woning en kan naadloos worden gecombineerd met iedere cv-ketel. Maak de overstap naar de hybride warmtepomp en optimaliseer uw woonomgeving voor de toekomst.

Hitachi voorkant

90% besparing

Sfeerafbeelding 2

Optimaliseer de duurzame verwarming van uw woning met minder gasverbruik door te kiezen voor een hybride warmtepomp. Deze geavanceerde installatie werkt in samenwerking met uw cv-ketel en maakt gebruik van elektriciteit in plaats van gas. Hierdoor kunt u tot wel 90% minder gas verbruiken voor het verwarmen van uw huis. Profiteer van twee extra voordelen: u komt in aanmerking voor subsidies bij de aanschaf van een hybride warmtepomp en u zult aanzienlijk besparen op uw energierekening. Ontdek deze effectieve tussenstap richting een gasloze woning en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Bereken uw voordeel

Installatie

Hitachi warmtepomp 3

Ontvang een moeiteloze installatie van jouw hybride warmtepomp met onze gestroomlijnde stappen:

1. Grondige check door ervaren installateurs
2. Montage binnenunit en aansluiting op cv-leidingen
3.Plaatsing buffervat voor efficiënte warmteopslag
4. Zorgvuldige plaatsing van de buitenunit
5. Montage van binnen naar buitenunit
6. Aanpassingen aan de meterkast indien nodig
7. Nauwkeurige aansluiting van koelmiddelenleiding
8. Plaatsing thermostaat en in gebruik name van de pomp

Verduurzamen

Rekenmodel afbeelding 2

Ontvang financiële ondersteuning voor uw duurzame investering! Als eigenaar van een koopwoning die tevens uw hoofdverblijf is, komt u in aanmerking voor de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing). Profiteer van deze subsidie bij de aanschaf van een (hybride) warmtepomp en investeer slim in een energiezuinige toekomst voor uw woning. Kijk voor meer informatie op de site van het RVO of ISDE.

  • Documententatie & Downloads
  • Specificatiebladen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met een hybride warmtepomp?

Bereken uw voordeel
Sfeerafbeelding 3

Hitachi hybride warmtepomp.
­

Over ons
Hitachi warmtepomp 4

Om u op weg te helpen hebben wij de veelgestelde vragen gebundeld.

Veelgestelde vragen
Placeholder icoon

Starten met besparen op uw gasrekening?

Wilt u duurzaam verwarmen zonder gas? Energieneutraal met 0 op de meter? Dan wordt het tijd om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Bespaar op de energiekosten en reduceer CO2 uitstoot.

Laat uw gegevens achter en ontvang meer informatie in uw mailbox.